Biseksueel zijn, de vele voordelen die bi mannen hebben

Biseksueel zijn, de vele voordelen die bi mannen hebben
Mannen die Biseksueel zijn

Het komt relatief vaak voor dat mannen biseksueel zijn. Deze bi-mannen hebben het goed bekeken en hebben veel voordelen ten opzichte van hetero's en gays.

Wat is biseksualiteit?

Biseksualiteit is een seksuele oriëntatie waarbij iemand zich aangetrokken voelt tot zowel mannen als vrouwen. Hoewel de samenleving zich soms richt op de wat mindere positieve aspecten van biseksueel zijn, kunnen er juist veel voordelen worden genoemd voor biseksuele mannen en hun levensstijl.

Als je al een tijdje bi man bent, of dat van jongs af aan altijd al bent geweest, realiseer je je misschien niet altijd meer dat bi mannen enorme voordelen hebben ten opzichte van homoseksuele en heteroseksuele mannen.

De voordelen van biseksueel zijn bij mannen

Speciaal voor onze leden en voor de mannen die nog enigszins in de ontkenningsfase zitten, nog twijfelen of net bi schierig beginnen te worden, volgt hier een kleine uiteenzetting van de positieve aspecten om een bi man te zijn.

Bi-mannen hebben meer keuze bij het vinden van een vaste partner

Een van de grote voordelen van biseksualiteit voor mannen is dat het je veel meer keuzevrijheid geeft in relaties. Bimannen kunnen zich zowel aangetrokken voelen tot mannen als vrouwen, wat betekent dat ze een breder scala aan partners hebben om uit te kiezen. Om precies te zijn is het potentiële aanbod waaruit je kan kiezen maar liefst twee keer zo groot als wanneer je hetero of gay bent. Dit is een groot voordeel als het gaat om het vinden van iemand die goed bij je past.

Biseksuele mannen hebben veel meer sex

De kans op het vinden van een sexdate en het daadwerkelijk hebben van sex is voor bi-mannen echt heel veel groter dan wanneer je hetero bent. Dit is niet zo zeer omdat het aanbod twee zo groot is, maar vooral omdat mannen eigenlijk altijd wel zin hebben in sex. Waar de hetero man enorm moeite moet doen om een vrouw proberen te verleiden en versieren, is het voor een biseksuele man die een avontuurtje wil met een andere man meestal heel makkelijk, want die andere man heeft vrijwel ook altijd zin in een avontuurtje. De sexdrive bij mannen is nu eenmaal gemiddeld groter dan bij vrouwen. De kans dat een bi man klaarkomt door sex te hebben met iemand anders, bijvoorbeeld met een andere bi-man, ligt daarmee vele malen hoger dan voor een heteroseksuele man en dat is op zijn minst zeer plezierig te noemen.

Een beter begrip van genderidentiteit

Biseksuele mannen hebben vaak een beter begrip van genderidentiteit dan mensen die zich alleen aangetrokken voelen tot één geslacht. Ze zijn zich ervan bewust dat seksualiteit niet zwart-wit is en dat er veel variaties zijn in de manier waarop mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen. Doordat bisex mannen vallen op mannen en vrouwen, hebben ze meer kans om te begrijpen dat gender een spectrum is en dat sommige mensen zich niet per se identificeren als man of vrouw. Dit helpt bij het bevorderen van acceptatie van onder andere transgenders en transseksuelen.

Bimannen zijn toleranter

In het verlengde van het vorige punt kunnen we ook zeggen dat biseksualiteit bijdraagt aan een grotere tolerantie voor diversiteit in het algemeen. Biseksuele mannen zijn zich vaak bewust van de stereotypen en stigma's die gepaard gaan met biseksualiteit en de LGBTQ+ gemeenschap. Hierdoor kunnen ze zich meer openstellen voor mensen die anders zijn dan zijzelf. Ze hebben meer empathie voor mensen die te maken hebben met vooroordelen en discriminatie.

Biseksueel betekent meer creativiteit in relaties

Biseksuele mannen hebben de mogelijkheid om meer creativiteit te brengen in hun relaties. Omdat ze relaties kunnen aangaan met zowel vrouwen als mannen, hebben ze de mogelijkheid om verschillende soorten relaties te verkennen en te experimenteren met verschillende aspecten van intimiteit en verbinding. Dit leidt vaak tot meer diepgaande relaties en een grotere tevredenheid in hun romantische en seksuele leven.

Het kan ook betekenen dat ze meer openstaan voor verschillende soorten relaties, zoals polyamorie, een open relatie of er een swingers lifestyle op nahouden samen met hun partner. Ook dit zorgt ervoor dat bi-mannen meer sex hebben en het ook vaker op een minder traditionele manier doen. Het is niet alleen maar sex met één partner. Het betekent vaak dat je meerdere sexpartners kan hebben en mogelijk ook open staat voor sex met meerdere mensen tegelijk op hetzelfde moment.

Probeer het zelf

Alle bovengenoemde positieve punten leiden tot een grotere tevredenheid en geluk in het leven van biseksuele mannen en dragen ook bij aan tolerantere samenleving. Kortom wees vooral trots dat je tot de club van bi-mannen hoort, want in onze ogen is het een zegen.

Heb je tot nu toe geen ervaring met biseksualiteit maar ben je wel bi schierig, meld je dan nu gratis aan als lid van onze unieke datingsite bi-mannen. Momenteel krijg je van ons 7 dagen gratis alle functionaliteiten van een echt premium account. Zo kan jij zelf ervaren wat voor leuke biseksuele dating community dit is met echte leden die echt willen afspreken voor een normale date of voor een erotische date. Je zult merken dat er een nieuwe wereld voor je open gaat.

Na die 7 dagen zit je ook nergens aan vast. Er worden door ons geen automatische afschrijvingen gedaan en er wordt sowieso bij je gratis proeflidmaatschap niet om je bankgegevens gevraagd, dus dat zouden we niet eens kunnen.

Ontdek nu de wereld van bi-mannen.com en meld je vandaag nog aan via onze voorpagina/ homepage voor een geheel kosteloze premium trial van een week.