WEDSTRIJD: De populairste Bi-Mannen.com profielen van het jaar

WEDSTRIJD: De populairste Bi-Mannen.com profielen van het jaar

We naderen zo stilaan het jaareinde. In mei van dit jaar besloot ik Bi-Mannen.com opnieuw op te richten na een eerdere poging, twee jaar terug, die mislukte. Dit jaar bleek het echter wel een succes, en daar ben ik enorm blij om. En dat komt vooral dankzij jullie.

Dat Bi-Mannen.com een succes is komt enkel en alleen door jullie, trouwe bezoekers die hier elke dag of toch zeer regelmatig op bezoek komen. En onze trouwste bezoekers die willen we bedanken, en bedanken doen we door middel van deze wedstrijd. Net zoals we maandelijks het populairste profiel van de maand bedanken gaan we ook jaarlijks de populairste profielen van het jaar bedanken.

Op het einde van dit jaar bekijken we welk profiel het meest bezocht is geweest. We maken er een top 10 van en elk top 10 lid krijgt van ons een prijs!

  • De nummer 1 krijgt van ons een lifetime premium lidmaatschap!
  • De nummers 2 tot en met 4 krijgen 1 jaar premium lidmaatschap
  • De nummers 5 tot en met 7 krijgen 6 maand premium lidmaatschap
  • De nummers 8 tot en met 10 krijgen krijgen 3 maand premium lidmaatschap

De winnaars worden op 1 januari 2019 bekend gemaakt in deze blog! We plaatsen het resultaat ook op de tijdlijn. Vergeet ook niet dat we elke maand het populairste lid bedanken met een jaar gratis premium. Ook die prijs maken we begin januari bekend.

Het is onze manier om jullie leden te bedanken voor jullie trouw.