Nieuwe Bi-mannen.com mobiele chat vanaf nu beschikbaar

Nieuwe Bi-mannen.com mobiele chat vanaf nu beschikbaar

Vanaf vandaag lanceren we onze nieuwe chat. De grootste vernieuwing is dat het vanaf nu mogelijk is om mobiel te chatten met elkaar. Zo wordt bi-mannen.com nog verslavender :-)

De mobiele chat is een lang verwachte en veel gevraagde functie. We kunnen nu dan ook met trots deze nieuwe functie aankondigen. De mobiele chat is voor elke bi-mannen.com gebruiker beschikbaar. De mobiele chat is er dus zowel voor premium leden als voor gratis leden dus. Dat we nu een mobiele chat kunnen aanbieden hebben we enkel en alleen te danken aan de vele premium gebruikers die we hebben mogen verwelkomen. We bedanken hen dus van harte bedanken voor hun gift, hiermee willen we nogmaals aantonen dat het ontvangen bedrag wordt gebruikt voor het verder ontwikkelen van de website.

Bi mannen chat

De chat is voor alle gebruikers van de website beschikbaar. Je moet natuurlijk een account hebben op bi-mannen.com, zowel gratis leden als premium leden kunnen er gebruik van maken. Premium leden kunnen ook via de chat foto's sturen naar elkaar, gratis leden kunnen dit niet.

Wie met een smartphone onze website bezoekt zal vanaf nu onderaan aan knopje zien "mobile chat". Wanneer je daarop tikt zal er een nieuwe tab geopend krijgen met daarin de chat. Via die tab kan je chatten in de groeps chat, of privé met een lid. Je kan ook terug gaan naar de website. Een rood vierkant met daarin een cijfer toont het aantal ongelezen berichten aan.

mobiele bi mannen chat