Bi-Mannen.com breidt verder uit met nieuwe chat en date functies

Bi-Mannen.com breidt verder uit met nieuwe chat en date functies

Wie ons regelmatig bezoekt heeft het ongetwijfeld gemerkt. Bi-Mannen.com groeit aan een razendsnel tempo! Zo snel dat het zelfs voor de admin soms puffen en blazen is om alles rond te krijgen. Maar toch is het gelukt om enkele nieuwe leuke functies toe te voegen.

Bi-Mannen.com is gestart op 1 mei en 20 dagen later hebben we op de kop 700 actieve gebruikers. Dat is omgerekend zo een 35 nieuwe gebruikers gemiddeld per dag! Nog een leuk statistiekje, we hebben dagelijks gemiddeld 350 gebruikers. Het is dus allesbehalve rustig op bi-mannen.com, deze statistieken tonen aan dat er wel degelijk nood was aan een platform als bi-mannen.com. En dat motiveert ons Bi-Mannen.com nog verder uit te breiden.

Nieuwe functies

Tussen alle drukte door hebben we dus enkele nieuwe functies toegevoegd. Dat zal velen onder jullie niet ontgaan zijn, maar toch willen we deze nieuwe functies wat verder aan jullie voorstellen. We hebben een video functie geïntroduceerd waarmee je je eigen video's kan uploaden. Een nieuwe chat waarmee je nog makkelijker contact kan leggen met elkaar. En nu is er ook een date pagina, waar je eenvoudig je eigen date kan aanmaken of dates kan zoeken. Tot slot is er nu ook een F.A.Q. pagina waar je vaak gestelde vragen kan vinden.

Video's uploaden

Via het tabje Video's kan je je eigen video's uploaden naar onze site. Je kan video's toevoegen door te klikken op "mijn video's" en daar rechtsboven te klikken op "Video toevoegen". Eens je video geladen is naar onze server zal deze door ons geconverteerd worden en beoordeelt worden. Nadat we je video hebben toegestaan zal deze zichtbaar zijn voor de personen die je toestemming hebt gegeven. Je kan hier kiezen voor: iedereen, enkel vrienden of enkel jijzelf.

Bi-Mannen Chat

De chat was een veel gevraagde functie, ook deze is er nu ook. Je kan individueel chatten met leden die online zijn en je kan chatten met iedereen die online is in onze chat room. Ook via de chat kan je foto's uitwisselen en GIF'jes plaatsen. Ook een video chat is beschikbaar. Al is deze functie niet geschikt voor alle browsers, Safari en macOS gebruikers kunnen hier helaas geen gebruik van maken. Ook voor wie mobiel surft is er momenteel nog geen mogelijkheid om te chatten. We proberen dit in de toekomst te introduceren.

Date's plaatsen

Nog een functie die nog ontbrak was de mogelijkheid om date's te plaatsen. Zoek je iemand op een bepaalde avond, plan je een stomend avondje of wil je gewoon even naar de sauna met een gelijkgestemde bi man? Geen probleem plaats een zoekertje en wie weet vind je zo makkelijker iemand om mee te daten.

Onze F.A.Q.

Regelmatig komt dezelfde vraag voorbij, daarom hebben we een F.A.Q. in het leven geroepen. Heb je een vraag? Bekijk dan eerst onze F.A.Q., staat het antwoord er niet in? Stuur dan gerust een berichtje naar de Admin, hij beantwoord je vraag zo snel als mogelijk.

Zoals je ziet zitten we achter de schermen helemaal niet stil en beweegt er heel wat. Ook voor de toekomst hebben we nog heel wat plannen om van deze site de plek bij uitstek te maken voor biseksuele mannen en al wie in contact wenst te komen met bi mannen. Heb je zelf een suggestie? Geef deze gerust door via het feedback formulier.