Fake profielen actie plan

Fake profielen actie plan

Het is een vaak gehoord probleem, fake profielen. Je spreekt met iemand af, die komt dan uiteindelijk niet opdagen en daar sta je dan. Hatelijk! Bi-Mannen.com wil het betrouwbaarste platform online worden voor biseksuele mannen. Om die redenen starten we ons Fake profielen actie plan!

Door een reeks maatregelen willen we de strijd aangaan met fake profielen. We willen betrouwbare profielen duidelijker zichtbaar maken en fakers uit onze website houden. Om dit te realiseren hebben we een enkele nieuwe maatregelen genomen en enkele aanpassingen gedaan aan de website. Lees hieronder welke maatregelen we hebben genomen.

Geannuleerde accounts komen er niet meer in

We hebben vastgesteld dat veel fakers hun account annuleren om na enige tijd een nieuw account aan te maken. Dat kon doordat we telkens het volledige profiel verwijderden. Vanaf heden verwijderen we het profiel maar is het niet meer mogelijk om daarna een nieuw account aan te maken. Je verlaat ons? Geen probleem, even goede vrienden maar je komt er niet meer in. Dan ben je volgens ons, fake.

Profiel validatie

Vanaf vandaag bieden we de mogelijkheid een profiel validatie aan te vragen. Je stuurt een bericht naar de Admin met de melding dat een ander profiel kan bevestigen dat hij jou reeds in het echt heeft ontmoet. Tweede vereiste is dat een van beide profielen reeds moet gevalideerd zijn. Bij de opstart van deze procedure zal dit niet altijd mogelijk zijn, waardoor we hier iets soepeler zullen zijn. Maar wees eerlijk met jezelf, enkel zo help je mee aan een fake vrije community.

Profiel validatie

Wil je langs de andere kant een fake profiel melden? Dan kan dat ook! Ook hiervoor stuur je een berichtje naar de Admin. Deze zal dan je melding nakijken en beoordelen. Is het profiel fake? Dan wordt het profiel onherroepelijk geblokkeerd!

Fake profiel geblokkeerd

Om dit te kunnen verwezenlijken is onze gedragscode dan ook aangepast. Heb je een premium account en blijkt je profiel fake te zijn dan heb je geen recht op terug betaling.

Premium account

We bieden al langer premium accounts aan, we leggen nogmaals de nadruk op het feit dat fakers nooit zullen betalen voor een account. Er is inmiddels een grote groep gebruikers die alleen maar daten met leden die een premium account hebben.

Met al deze maatregelen willen we als enige website de strijd aangaan tegen fake profielen. Bi-Mannen.com wil meer dan ooit de kwaliteitssite zijn voor biseksuele mannen.