Ontdek de Bi-Mannen.com matchmaker

Ontdek de Bi-Mannen.com matchmaker

Bi-Mannen.com biedt je de mogelijkheid om automatisch de profielen te selecteren waar jij naar opzoek bent. Handig, in 1 klik krijg je een overzicht van alle profielen op onze website die voldoen aan je zoekcriteria.

Maar is natuurlijk meer, af en toe krijg je ook een mailtje toegestuurd wanneer er nieuwe profielen zijn die voldoen aan je zoekcriteria. Daarnaast is het zelfs mogelijk er voor te zorgen dat leden die niet voldoen aan je zoekcriteria je geen berichten kunnen sturen.

Ben je bijvoorbeeld een jongere biseksuele man die opzoek is naar andere biseksuele mannen die jonger zijn dan 35? Geen probleem, stel je matchmaker zo in dat al wie ouder is dan 35 je geen berichten kan sturen, niets kan plaatsen op je tijdlijn of je geen vriendschapsverzoeken kan sturen.

Vind biseksuele mannen die jou matchen

Bi mannen dating

De Matchmaker stel je in van zodra je je jouw account registreert. Achteraf kan je alle opties eenvoudig aanpassen, want voorkeuren kunnen nogal eens veranderen. Ga naar Leden > Mijn matches en je krijgt meteen een overzicht van alle profielen die voldoen aan jouw ingestelde zoekcriteria. Pas je zoekcriteria aan door rechtsboven op "Pas zoekopdracht aan" te klikken.

Het spreekt voor zich dat de Matchmaker net zoals de rest van de site geheel gratis is. Bi-mannen ontmoeten is nog nooit zo eenvoudig geweest! Overtuigd en nog geen lid? Registreer vandaag nog je account op de enige communitysite voor bi mannen!