Premium account en affiliate programma

Premium account en affiliate programma

Het is jullie wellicht al opgevallen, sinds enkele dagen bieden we onze leden premium accounts aan. Voor een zeer toegankelijke prijs kan je ongelimiteerd genieten van bi-mannen.com.

Premium leden kunnen ongelimiteerd gebruik maken van Bi-mannen.com. Dankzij hun bijdrage kunnen we er zo voor zorgen dat deze website blijft verder evolueren. Zo is het de bedoeling om in eerste instantie voor een chatfunctie te zorgen die ook via mobiel werkt. De verschillende tarieven voor premium accounts vind je hier.
Wil dat zeggen dat bi-mannen.com nu geheel betalend is? NEEN! De site is en blijft gratis. Gratis leden kunnen alles doen wat een betalend lid kan. Enkel geld er hier en daar een limiet op het gebruik van de site, zonder hiermee de gebruikservaring te veel aan te tasten.

Bi-mannen.com affiliate programma

Je kan nu ook zelf geld verdienen aan bi-mannen.com. Het principe is simpel, breng leden aan en verdien er geld aan! Per aangebracht lid die een premium account aanschaft verdien je 10% van het gespendeerde bedrag.

Inschrijven hiervoor is simpel. Ga naar het affiliate gedeelte, schrijf je daar in. Na je inschrijving krijg je een unieke link. Verwijs nieuwe leden met deze unieke link naar onze website. Dankzij onze software kunnen we kijken of er leden zijn die met jouw betalende leden zijn geworden. Je kan zelf ook live je statistieken volgen.

Je kan er dan voor kiezen om het geld te laten storten op je rekening of het saldo te gebruiken voor een premium lidmaatschap.

Bi-mannen.com bestaat vandaag 6 maand. En zoals velen hebben gezien is de site enorm geëvolueerd op deze korte tijd. En dit is natuurlijk in de eerste plaats dankzij jullie onze leden!

Wedstrijd!

Om dit alles te vieren en om ook onze trouwe leden te bedanken geven we 10 premium accounts weg. Als jij kan raden hoeveel leden de eerste maand van bi-mannen.com lid werden van deze site krijg je van ons 1 jaar premium lidmaatschap cadeau! Wie reeds een premium account heeft krijgt er van ons nu 3 maand bij als bedankje.

deelnemen aan de wedstrijd kan via een reactie onder dit bericht!

WEDSTRIJD IS AFGELOPEN! De winnaars zijn gecontacteerd en hebben hun premium account ontvangen. Juiste antwoord was 487 nieuwe leden in de eerste maand!

Wedstrijd loopt tot zondag 4/11 23h59