Bi-mannen.com update: nieuwe functies en mogelijkheden

Bi-mannen.com update: nieuwe functies en mogelijkheden

Bi-Mannen.com is ondertussen al enkele maanden volop aan het draaien. En we draaien echt op volle toeren. Maandelijks komen er meer dan 100 leden bij en dat zien we graag gebeuren. Ondertussen staan we niet stil en werken we keihard om de website nog beter te maken.

Een van de grootste nieuwigheden die we introduceren zijn de "Blogs". Deze functie maakt het de leden van Bi-mannen.com mogelijk om een blog bericht op te starten en zo discussies aan te gaan met andere leden van onze website.

Bi Mannen blogs

regelmatig kwam de feedback terug dat de website nogal gefocust is op foto's en dates. Een mogelijkheid om een gezonde discussie aan te gaan was er niet. Aangezien Bi-mannen.com meer dan alleen maar een dating site voor bi mannen wil zijn. Maar eerder een community website voor mannen met biseksuele gevoelens, hebben we hier verandering in gebracht.

Wie gelijk wat wil bespreken kan dat dus in het blog gedeelte. Je hoeft zelfs niet in discussie te gaan, gewoon je fantasie eens van je afschrijven of ervaringen uitwisselen. Het kan en mag allemaal.

Bi mannen groepschat

Het zal waarschijnlijk al opgevallen zijn, of net niet. De groepschat is verdwenen. De functie is stopgezet omdat deze niet of nauwelijks werd gebruikt. Om nutteloos gebruik van onze server capaciteit in te perken is er dus besloten deze functie stop te zetten. De gewone chat, waar je elk online lid kan aanspreken blijft natuurlijk bestaan. Er zijn plannen om onze chat beschikbaar te maken op mobiel, hiervoor hebben we echter geld nodig.

Nieuwe steun ons pagina

Bi-mannen.com staat gelijk aan gratis bi mannen dating. Deze website is zoals onze gebruikers weten helemaal gratis. Inkomsten halen we uit advertenties die we plaatsen en aankopen die worden gedaan in onze webshop.

Wie ons graag wenst te steunen en zo mee wil helpen om deze website verder uit te breiden kan dus eens een kijkje nemen op onze Steun ons pagina. Dit is geen verplichting, wie ons niet wenst te steunen kan volledig gebruik blijven maken van onze website zoals dit nu reeds het geval is!

Zoals je ziet wordt er verder hard gewerkt aan deze website. We hopen het voor iedereen een leuke plek te maken. Heb jij opmerkingen of feedback laat ons dat gerust weten. Je kan reageren onderaan dit bericht of een berichtje sturen naar de Admin.